Nieuws

naar het nieuwsoverzicht »

De Witte Veste: na de zomer in verkoop!

Kom na de zomer bij ons langs want er komt een nieuw project in verkoop: De Witte Veste

De Witte Veste is een project waarbij 10 grote herenhuizen als een soort eiland in het water liggen. De woningen worden gekenmerkt door het fraaie terras aan het water én een prachtig dakterras! Wonen en koken is bij de meeste woningen verdeeld over twee verdiepingen, bij enkele woningen op dezelfde verdieping. Voor ieder wat wils! De woningen zijn door het grote woonoppervlakte en aantal slaapkamers ideaal voor gezinsbewoning maar ook voor mensen die groots en hip willen wonen. Parkeren kan praktisch en veilig voor de deur, in een afgesloten hofje.

Update: de start verkoop hebben wij door omstandigheden moeten verplaatsen naar begin november. Nog even geduld s.v.p.!

14626_vogelvlucht 01 xl ingezoomd

De Witte Veste: ontwikkeld aan de hand van wensen uit de markt, met dit prachtige gebouw als resultaat. Een ware kroon op de eerste fase van Groenoord! Wij zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen om De Witte Veste 4e kwartaal 2014 in verkoop te brengen. Wij houden je graag op de hoogte van de start verkoop.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan hier in als belangstellende en wij houden je op de hoogte over bijvoorbeeld de start verkoop.

Fijne zomer!
Verkoopteam Groenoord