De woningen

Medio november 2014 zijn de woningen van De Witte Veste en de laatste 5 eengezinswoningen van Blok 2 in verkoop gegaan. Hiermee zijn alle woningen van Groenoord fase 1 in verkoop gegaan.

De parel van Groenoord. 
De Witte Veste (zie beeld hierboven) is een project waarbij 10 grote herenhuizen als een soort eiland in het water liggen. De woningen worden gekenmerkt door het fraaie terras aan het water én een prachtig dakterras. Werkelijk een prachtige parel als afsluiting voor de 1e fase van Groenoord! Lees hier meer over deze prachtige herenhuizen.

De bouw van De Witte Veste is medio juni 2015 van start gegaan. U weet dus zeker dat u binnen een afzienbare tijd uw woning kan gaan betrekken.

Zelf aan de slag of laten afbouwen? 
De 5 eengezinswoningen van Blok 2 zijn uniek! Het dak, de gevels en de trappen in de woningen zijn namelijk al gerealiseerd. En nú bent u aan zet: steekt u zelf de handen uit de mouwen om uw droompaleis te creëren of bouwen wij de woning van binnen verder voor u af? Lees hier meer over deze unieke eengezinswoningen.

Schrijf u hier in als geïnteresseerde.

De bouw van de Binnenhofwoningen is in 2014 gestart, deze waren binnen 3 maanden uitverkocht. Ook de woningen van Leidsch Erf zijn allen verkocht. Wees er dus snel bij indien u interesse heeft voor woningen van De Witte Veste of van Blok 2!

Wat alle woningen van Groenoord gemeen hebben, is de typisch Leidse architectuur met afwisselende gevels. Verder is vrijwel elke woning uniek of kan uniek worden gemaakt met ruime keuze uit opties. Ruime parkeermogelijkheden en veel groen in de omgeving.